"De Verrassing" is veelzijdig gastvrij.

Laat u ook verrassen in restaurant "De Verrassing" in Lunteren.
Het is vanaf nu mogelijk om te reserveren voor ons kerstmenu op 24-26 december, we zijn dan geopend vanaf 16:00. Het is dan ook mogelijk om bepaalde kerstgerechten af te halen tussen 16:00 en 17:30.

Geopend van woensdag t/m zondag vanaf 17:00 voor een uitgebreid Verrassingsmenu of WWWWW-etenmenu. Of u kunt zelf kiezen uit onze uitgebreide la carte kaart. Tevens hebben we iedere week specialiteiten buiten onze kaart om. Met onze vernieuwde "Vroege vogel Super-de-luxe" kunt u vroeg eten bij De Verrassing.
Wilt u iets ander eten buiten onze kaart om (bijvoorbeeld kreeft, zeetong, ganzenlever, escargots enz.), laat dat dan 1 dag van te voren bij reservering weten, dan kunnen we dat supervers in huis hebben.
Als u bij het reserveren aangeeft dat u een Verrassingsmenu of WWWWW-etenmenu wilt, kunnen wij u daarop een korting geven van 10%!


Via onze "Vroege vogels" heeft u de mogelijkheid om ook thuis van onze gerechten te genieten. (tot 18:30 kan besteld worden).
Restaurant "De Verrassing" voor een verrassend diner. Als u zeker wilt zijn van een tafel, reserveer dan tijdig, telefoon (0318) 48 57 34Adresgegevens:

Dorpsstraat 139
6741 AE Lunteren
telefoon (0318) 48 57 34We hebben de volgende vacatures: Openingstijden:
Woensdag t/m zondag geopend vanaf 17:00.
Maandag en dinsdag gesloten, uitgezonderd feestdagen.

Bij mooi weer kunt u gebruik maken van ons terras met mogelijkheid om uw motor of fiets op zichtafstand te parkeren.

Leuk idee: geef eens een Verrassingsdiner-bon kado.www.deverrassinglunteren.nl